Villapark aan de kook

Een ‘Walking Dinner’ in de wijk! Een drie gangen diner waarbij ieder Kook-koppel een gerecht maakt voor 6 personen. Je loopt van het ene adres naar het andere en voor één gang ontvang je 4 gasten bij je thuis. Je hoeft natuurlijk geen Chef-kok te zijn om een, vooral gezellige, maaltijd op te dienen.

Wil je meedoen dan schrijf je je in. Tien dagen voordat het diner plaatsvindt krijg je te horen welke gang je mag koken en met welke allergieën je rekening dient te houden. Op de avond
zelf hoor je waar je de andere gangen nuttigt en met wie. Het is dus niet alleen een leuke verrassing wat je gaat eten maar ook bij wie je aan tafel zit!

Naast de wijn en de ingrediënten die je gebruikt voor het bereiden van je maaltijd zijn er geen verdere kosten voor deelname aan Villapark aan de Kook.

Organisatie: Christian van Ool, Doke Pronk, Hans van Beurden

Bekijk hier relevante (nieuws)berichten over Villapark aan de Kook:

Villapark aan de Kook in 2021

Villapark aan de Kook in 2021

Evenement datum: 13 Nov 2021

Vorig jaar moesten we het geplande diner helaas afgelasten. Maar nu pakken we het weer op en hebben al een datum geprikt. 13 November 2021. Het is nog te ver weg om alles al geregeld te hebben, maar reserveer deze datum in ieder geval, zodat het daar niet op kan stuk...