Villapark aan de kook, een paar fotootjes

door | jul 9, 2020

Een ‘Walking Dinner’ in de wijk! Een drie gangen diner waarbij ieder Kook-koppel een gerecht maakt voor 6 personen. Je loopt van het ene adres naar het andere en voor één gang ontvang je 4 gasten bij je thuis. Je hoeft natuurlijk geen Chef-kok te zijn om een, vooral gezellige, maaltijd op te dienen.

Wil je meedoen dan schrijf je je in. Tien dagen voordat het diner plaatsvindt krijg je te horen welke gang je mag koken en met welke allergieën je rekening dient te houden. Op de avond zelf hoor je waar je de andere gangen nuttigt en met wie. Het is dus niet alleen een leuke verrassing wat je gaat eten maar ook bij wie je aan tafel zit!

Op de avond zelf krijg je een envelop met aanwijzingen over waar jullie verwacht worden voor het voorgerecht. Later op de avond hoor je waar je moet zijn voor het hoofdgerecht en het nagerecht. Wij sluiten af met een borrel op een centrale plek, bijvoorbeeld bij The Bar van Fifth NRE.

Om hangovers en andere ellende ‘the day after’ zoveel mogelijk te beperken, drinken wij aan iedere tafel dezelfde witte en rode wijn die je kunt bestellen bij de organisatie. Naast de wijn en de ingrediënten die je gebruikt voor het bereiden van je maaltijd zijn er geen verdere kosten voor deelname aan Villapark aan de Kook.

Volgende editie: datum 2021
Organisatie: Christian van Ool, Doke Pronk, Hans van Beurden

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >