Koningsdag

Koningsdag in het Villapark is terug! Na het denderende succes van vorig jaar, is het 27 april weer feest op het Mignotveld. Ook deze keer kun je vintageparels scoren op de vrijmarkt, borrelen met je buren en losgaan op het springkussen. Maar we pakken dit jaar nog wat meer uit. Bijvoorbeeld met een barista die vanaf tien uur ’s ochtends heerlijke koffies maakt. En met een zéér deskundig jurylid voor de bakwedstrijd. Meer weten over het programma en hoe je zelf spulletjes kunt verkopen? Je leest het hier.

PROGRAMMA
09.30 – Kleedjes leggen op het Mignotveld
10.00 – Start Koningsdag met vrijmarkt, spelletjes, eten en drinken
11.00 – Inleveren (mis)baksels voor de Heel Villapark Bakt-wedstrijd
15.00 – Prijsuitreiking bakwedstrijd
18.00 – Einde

VRIJMARKT
Op het Mignotveld is genoeg plek voor iedereen die zijn waar wil verkopen, spelletjes wil organiseren of zijn kunsten wil vertonen. Geef je oude speelgoed dus een tweede leven, verzin een grappige quiz of zing een weergaloos lied. Vanaf half tien mag je een plekje uitzoeken op het veld. Neem een kleedje mee!! (Psssst: heb je nog wat inspiratie nodig voor de vrijmarkt? Check deze tips dan!)

SPRINGEN EN SCHMINKEN
Naast lekker rondneuzen op de vrijmarkt, is er dit jaar ook weer een super groot springkussen. Of laat je schminken door een vakkundige buurtbewoner!

ETEN EN DRINKEN
Koningsdag op het Mignotveld is er voor jong en oud. En dat bekent dat er voor iedereen lekkere hapjes en drankjes zijn: verse cappuccino’s, Italiaanse ijsjes, hamburgers en popcorn. Ook verkopen we fris, wijn, bier en lekkere snacks (geen cash-betalingen). Bovendien is onze buurtpatissier Viola’s van de partij met echte tompoucen en ander zoets. 

BAKWEDSTRIJD

Ook dit jaar is er weer een Heel Villapark Bakt! Voor alle zoete en hartige baksels. Maak thuis je favoriete taart, quiche of cake en lever hem om 11.00 uur in bij de organisatie op het veld. We hebben een zeer deskundige jury bereid gevonden om al jullie deegwaren te proeven en te beoordelen. Spannend! De prijsuitreiking is om 15.00 uur.

We rekenen wederom op stralend weer en jullie creativiteit. We zien je graag 27 april op het Mignotveld!

Siggy, Danielle, Marjolein, Heena, Cathalijn, Marianne en Renske

Organisatiecomité

e-mail: koningsdag@villaparkeindhoven.nl

LET OP:

Wil je een financiële bijdrage leveren aan het mogelijk maken van dit fantastische buurtfeest? Een donatie, hoe klein ook, of een mooie sponsordeal is zeer welkom. De sponsorbijdragen worden gebruikt om de huur van het materiaal en de horeca te dekken. Neem contact op met de organisatie via koningsdag@villaparkeindhoven.nl of doneer gelijk via een open tikkie: 

Koningsdag Buurtfeestje

Koningsdag Buurtfeestje

Voor het volledige programma van deze Koningsdag klik hier. Gezellig! 27 april is er weer een buurtfeestje. En wel in het hart van onze buurt: op het Mignotveldje tussen de Parklaan-Kievitlaan-Zilvermeeuwlaan-Pelikaanlaan. Een enthousiaste groep prinsessen uit de...

Buurtprinsen en -prinsessen gezocht!

Buurtprinsen en -prinsessen gezocht!

Het is weer tijd voor een Buurtfeestje! En wel op Koningsdag 27 april 2022. We zoeken enthousiaste buurtgenotendie dit gaan organiseren op het Mignotveld. Door alle afgelaste activiteiten de afgelopen 2 jaar is het weer veel te lang geleden dat we elkaar ontmoet...