Koningsdag

Eindhoven = King. Naast de grote commerciële evenementen in het centrum is het heerlijk om Koningsdag gezellig in en met de buurt te vieren. Eerder deden we dat op het NRE terrein of in coronatijd voor de eigen woning. Dit jaar gaan we er een (buurt)feestje van bouwen op het Mignotveldje aan de Parklaan!

Vorstelijk Villapark Vrijmarkt

Kom je oude speelgoed verkopen of die mooie lamp. Laat iedereen jouw Koningscupcakes proeven, zing het hoogste lied of spring lekker rond op het springkussen. Doe lekker een biertje met de buren, show je mooiste oranje outfit of laat nog even snel je nagels lakken. Maar kom vooral lekker bijkletsen en elkaar ontmoeten. 

Kom dus allemaal, – jong en oud- naar het Koningsdag Buurtfeest op het Mignotveldje aan de Parklaan. 

Vanaf 9.30 mag je jouw kleedje of kleedjes klaar leggen op het Mignotveldje. En vanaf 10 uur start de Villapark Vrijmarkt.

Meld je snel aan en reserveer je plek! Gebruik dit aanmeldformulier.

Talentenjacht

Heb jij een bijzonder talent en wil je dit delen met de buurt? Grijp dan je kans! Dat kan op de vrijmarkt (lekker verdienen!) maar óók bij de speciale Talentenjacht! Geopend voor álle disciplines: zang, dans, muziek, moppen tappen, goochelen, acrobatiek, of …. ? Ook deze activiteit is voor jong en oud en weet: ieder kindje wint een lintje! Wil je meedoen? Laat het vast weten via het aanmeldformulier.

Heel Villapark Bakt

Heb jij een heel ander talent namelijk de lekkerste taarten, cupcakes, worstenbroodjes of quiches bakken? Dan proeven we graag mee. Uiteraard kun je dit verkopen tijdens de vrijmarkt (yes please!) maar ook meedingen naar de titel van Koninklijke Meesterbakker. Lever je zoete of hartige baksel om 11 uur in bij de organisatie. Wil je je al aanmelden? Mag ook via dit aanmeldformulier.

We zien je 27 april in je oranje of rood-wit-blauwe outfit graag op het Mignotveld, Hoezee!

Cathalijn, Charlotte, Danielle, Heena, Marjolein en Siggy

Organisatiecomité

e-mail: koningsdag@villaparkeindhoven.nl

Koningsdag Buurtfeestje

Koningsdag Buurtfeestje

Voor het volledige programma van deze Koningsdag klik hier. Gezellig! 27 april is er weer een buurtfeestje. En wel in het hart van onze buurt: op het Mignotveldje tussen de Parklaan-Kievitlaan-Zilvermeeuwlaan-Pelikaanlaan. Een enthousiaste groep prinsessen uit de...

Buurtprinsen en -prinsessen gezocht!

Buurtprinsen en -prinsessen gezocht!

Het is weer tijd voor een Buurtfeestje! En wel op Koningsdag 27 april 2022. We zoeken enthousiaste buurtgenotendie dit gaan organiseren op het Mignotveld. Door alle afgelaste activiteiten de afgelopen 2 jaar is het weer veel te lang geleden dat we elkaar ontmoet...