Aanmelden Villapark aan de Kook

door | mrt 1, 2023

Op 13 mei organiseren we alweer de derde ‘Villapark aan de Kook’. De formule is gelijk als bij de vorige edities in 2019 en 2022 (zo doe je dat met een traditie): Het is een drie-gangen diner, waarbij ieder Kook-koppel één gerecht maakt voor 6 personen. Je loopt van het ene adres naar het andere en voor één gang ontvang je 4 gasten bij je thuis. Je hoeft geen Chef-kok te zijn om een, vooral gezellige, maaltijd op te dienen. Schrijf je met onderstaand formulier in. Het is op: zaterdag 13 mei. We beginnen om 18:30u. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 20 april. Snel daarna krijg je te horen welke gang je mag koken en met welke allergieën je eventueel rekening dient te houden. Op de avond zelf hoor je waar je de andere gangen nuttigt.

Vul onderstaand formulier in en zeg het voort!

Inschrijven is niet vrijblijvend. Als je niet komt opdagen stel je veel anderen teleur, dus mocht je na inschrijving toch verhinderd zijn, zoek dan een vervanger en laat het ons weten: villaparkaandekook@villaparkeindhoven.nl

Op 13 mei rond 17.00 uur krijgen jullie een envelop met aanwijzingen waar jullie om 18.30 verwacht worden voor het voorgerecht. Later op de avond hoor je waar je moet zijn voor het hoofdgerecht en het nagerecht. Wij organiseren ook een naborrel. Deze wordt dit jaar gehouden in café De Beer aan de Tongelresestraat 187.

Wijn: Om hangovers en andere ellende ‘the day after’ zoveel mogelijk te beperken, drinken wij aan iedere tafel dezelfde wijn. Bij aanmelding krijg je hierover nadere informatie.
Kosten: Er zijn naast de wijn en de ingrediënten die je gebruikt voor het bereiden van je maaltijd, geen verdere kosten. 

• Geen kookpartner? Neem dan contact met ons op via villaparkaandekook@villaparkeindhoven.nl
• Afmelden kan tot 20 april
• We streven ernaar dat je een andere gang mag bereiden dan de vorige keer en met anderen aan tafel zit.

Helaas is de inschrijving gesloten. Mocht je toch nog willen meedoen, mail dan even naar villaparkaandekook@villaparkeindhoven.nl Misschien heeft zich iemand moeten afmelden of we zetten je op een wachtlijst.

Groetjes Doke, Christian en Hans

Laat een reactie achter

1 Reactie

  1. Pieter Hoff

    Wat leuk, dat het er weer van komt!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >