Aanmelden “Villapark aan de Kook 2021”

door | sep 15, 2021

Dit jaar organiseren we weer een “Villapark aan de Kook”. Wegens het enorme succes in 2019 en de vele inschrijvingen in 2020 moet deze activiteit dit jaar zeker weer plaatsvinden.
De formule is gelijk als de vorige editie (zo doe je dat met tradities): Het is een drie-gangen diner, waarbij ieder Kook-koppel een gerecht maakt voor 6 personen. Je loopt van het ene adres naar het andere en voor één gang ontvang je 4 gasten bij je thuis. Je hoeft geen Chef-kok te zijn om een, vooral gezellige, maaltijd op te dienen.

Schrijf je met onderstaand formulier in. Het is op: zaterdag 13 november. We beginnen om 18:30u. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 18 oktober.
Snel daarna krijg je te horen welke gang je mag koken en met welke allergieën je eventueel rekening dient te houden. Op de avond zelf hoor je waar je de andere gangen nuttigt.

Vul onderstaand formulier in en zegt het voort!


Inschrijven is niet vrijblijvend. Als je niet komt opdagen stel je veel anderen teleur, dus mocht je na inschrijving toch verhinderd zijn, zoek dan een vervanger en laat het ons weten: evenement@villaparkeindhoven.nl

Op 13 november rond 17.00 uur krijgen jullie een envelop met aanwijzingen over waar jullie verwacht worden voor het voorgerecht. Later op de avond hoor je waar je moet zijn voor het hoofdgerecht en het nagerecht. Wij organiseren ook een naborrel. Je hoort daarover nog van ons.
Wijn: Om hangovers en andere ellende ‘the day after’ zoveel mogelijk te beperken, drinken wij aan iedere tafel dezelfde witte en rode wijn. Bij aanmelding krijg je hierover nadere informatie.
Kosten: Er zijn naast de wijn en de ingrediënten die je gebruikt voor het bereiden van je maaltijd, geen verdere kosten. 

• Geen kookpartner? Neem dan contact met ons op via evenement@villaparkeindhoven.nl
• Afmelden kan tot 18 oktober
• We streven ernaar dat je een andere gang mag bereiden dan de vorige keer en met anderen aan tafel zit.

  Aanmelding Villapark aan de Kook


  Naborrelen: neeJaMisschien

  Je ontvangt een bevestigingsmail. Mocht je die niet ontvangen hebben, kijk dan in je Spam en accepteer de afzender. Heb je niets ontvangen, neem dan met ons contact op.

  We zien elkaar, Christian, Doke, Hans.

  Laat een reactie achter

  2 Reacties

  1. Miriam Frosi

   Leukkk we zijn van de partij! 😉

   Antwoord
  2. anita

   ik Anita en Marion wonen nog niet zo lang hier in dit mooie villapark, we vinden het een superleuk idee “aan de kook” en willen graag bifragen aan gezellige avond.!

   Antwoord

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Contact

  Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >