aanmelden Villapark aan de Kook 2020

door | jul 3, 2020

Wegens enorm succes in 2019 is het nu al een traditie: Villapark aan de Kook
De formule is gelijk aan die van vorig jaar (zo doe je dat met tradities):
Dit is een drie-gangen diner, waarbij ieder Kook-koppel een gerecht maakt voor 6 personen. Je loopt van het ene adres naar het andere en voor één gang ontvang je 4 gasten bij je thuis. Je hoeft geen Chef-kok te zijn om een, vooral gezellige, maaltijd op te dienen.

Reserveer datum en tijdstip: zaterdag 5 september. We beginnen om 18:30u
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 17 augustus.
Snel daarna krijg je te horen welke gang je mag koken en met welke allergieën je eventueel rekening dient te houden. Op de avond zelf hoor je waar je de andere gangen nuttigt.
Vul onderstaand formulier in en zegt het voort!

  Aanmelding Villapark aan de Kook


  Naborrelen: neeJaMisschien


  Inschrijven is niet vrijblijvend. Als je niet komt opdagen stel je veel anderen teleur, dus mocht je na inschrijving toch verhinderd zijn, zoek dan een vervanger en laat het ons weten: evenement@villaparkeindhoven.nl

  Op 5 september rond 17.00 uur krijgen jullie een envelop met aanwijzingen over waar jullie verwacht worden voor het voorgerecht. Later op de avond hoor je waar je moet zijn voor het hoofdgerecht en het nagerecht. Over de Corona-proof naborrel denken wij nog na. Je hoort daarover van ons.
  Wijn: Om hangovers en andere ellende ‘the day after’ zoveel mogelijk te beperken, drinken wij aan iedere tafel dezelfde witte en rode wijn. Bij aanmelding krijg je hierover nadere informatie.
  Kosten: Er zijn naast de wijn en de ingrediënten die je gebruikt voor het bereiden van je maaltijd, geen verdere kosten. • Geen kookpartner? Neem dan contact met ons op via evenement@villaparkeindhoven.nl
  • Afmelden kan tot 17 augustus
  • Corona: wij volgen de RIVM richtlijnen en vertrouwen erop dat u dat ook doet!
  Voor de veiligheid van alle deelnemers vragen we u daags voor 5 september de inmiddels gebruikelijke gezondheidsverklaring in te vullen.

  We zien elkaar, Christian, Doke, Hans.

  Laat een reactie achter

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Contact

  Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >