Uitgesteld tot nader order: villapark aan de kook

door | aug 26, 2020

Begin juli hield Rutte een zeer positief verhaal over de beheersing van het corona virus en werden vele beperkingen opgeheven. Wij besloten toen om een tweede Editie van Villapark aan de Kook te gaan organiseren.
Nu, bijna twee maanden later, is zijn verhaal veel terughoudender en verzoekt hij eigenlijk iedereen weer het aantal contacten te beperken. Daarnaast is het advies gegeven geen bijeenkomsten meer thuis te organiseren.
Hoewel wij denken dat dit Festijn in grote lijnen voldoet aan de gestelde eisen van max. 6 personen thuis ontvangen en 1 1/2 meter afstand bewaren, hebben wij toch gemeend deze versie van Villapark aan de Kook 2020 uit te stellen, tot nader bericht.
Wij vinden dat erg jammer, zeker ook omdat er massaal ingeschreven is en er enthousiast is gereageerd. Wij kregen echter ook signalen van mensen die het niet verantwoord vonden deze activiteit door te laten gaan. Uw gezondheid gaat boven alles en als organisatie voelen wij ons toch verantwoordelijk.

Zodra wij weer nieuwe mogelijkheden zien om Villapark aan de Kook te organiseren hoort u van ons. Van uitstel komt geen afstel. Wij hopen dat dat snel weer kan. Smakelijke groet,
Christian, Doke en Hans

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >