Nieuwsbrief januari 2023

door | jan 8, 2023

’n Goei Begin 2023

De organisatie van de inmiddels traditionele nieuwjaarsborrel draait op volle toeren. Het laatste Goei Begin was in 2020, al weer 3 jaar geleden. Het wordt weer super gezellig. Een oliebol en drankje bij de entree en de mogelijkheid tot het eten van een heerlijke maaltijd. Het Goei Begin wordt gehouden op 22 januari gehouden bij de Cyklist en NULZES en de buiten ruimte tussen die twee locaties. Voor meer informatie en om je in te schrijven klik hier.

Villapark aan de Kook. Safe the date.

Deze happening, een soort walking dinner door de wijk, wordt gehouden op zaterdag 13 mei 2023. Reserveer deze datum zodat je die vrij hebt om met enkele buurtgenoten de avond de tafel te delen.

Jaarprogramma Villapark Eindhoven 2023

Dit is de eerste keer dat we een jaarprogramma publiceren. Daar zijn meerdere redenen voor. De belangrijkste is dat er steeds meer activiteiten komen en de bewoners sommige activiteiten echt niet willen missen. Dus plannen is dan fijn. Benieuwd naar alle activiteiten? Klik dan hier. En als je een activiteit ziet die je mee wilt organiseren, meld je dan even via: bestuur@villaparkeindhoven.nl

Nieuwe Fuutlaan 

Het is een tijdje stil geweest rond de Nieuwe Fuutlaan. Wat weten wij tot nu toe? De uitkomsten (drie varianten over de ligging van de Nieuwe Fuutlaan) uit de sessies met de buurt, zijn aan het College van Burgemeester & Wethouders voorgelegd. Het voorstel is, om het doorgaande verkeer (radiaal) te scheiden van het bestemmingsverkeer. Dit betekent dat de nieuwe Fuutlaan niet op de plek van de bestaande Fuutlaan komt te liggen. Dit is een belangrijke conclusie!!!
Het college heeft dit voorstel overgenomen. Er is nog geen variant gekozen, daarvoor is meer onderzoek nodig. In de komende periode wordt een inpassing-studie uitgevoerd op de terreinen van de NS en Prorail aan de Fuutlaan. Inmiddels heeft de gemeente ons informatie toegestuurd Klik hier en lees het bericht van de gemeente.

De Pagode tent

We hebben een prachtige grote pagode tent aangeschaft. Ideaal bij een straatfeest en soms ook voor een feest thuis. Wil je wat meer weten, klik hier.

Oliebollen voor War Child

Chris van Lenteren heeft met medewerking van velen op oudejaarsdag de gehele dag oliebollen en appelbeignets gemaakt. Veel bestellingen liepen via de live rollercoaster van Steye en Piet. Zie daarvoor www.liveoliebollen.nl   De opbrengst was bestemd voor War Child. Lees hier verder hoe dat allemaal gegaan is en wat hij naar het goede doel heeft kunnen overmaken. Top Chris!!!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >