Jaarprogramma Villapark Eindhoven 2023

door | jan 4, 2023

Dit is de eerste keer dat we een jaarprogramma publiceren. Daar zijn meerdere redenen voor. De belangrijkste is dat er steeds meer activiteiten komen en de bewoners sommige activiteiten echt niet willen missen. Dus vooruit plannen is dan fijn. Voorheen zat er wel een soort planning in onze hoofden, maar daarmee stimuleer je niemand mee te denken. Dus als je een activiteit ziet die je mee wilt organiseren, meld je dan.

Natuurlijk staat de nieuwjaarsbijeenkomst ‘Een Goei Begin’ er in. Ook zal dit jaar ‘Villapark aan de kook’ niet ontbreken. En Koningsdag op het Mignotveld was vorig jaar zeker niet voor het laatst. De buurtquiz is ook een blijvertje. Nieuw is ‘Een nacht kamperen op het Mignotveld’ voor de kinderen uit de wijk. Ook nieuwe ideeën zijn de buurtwandeling met Halloween en rond de kerst. Noteer alvast in je agenda de voor jou relevante data!


Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >