Een Goei Begin 2023

door | jan 4, 2023

Zondag 22 januari 2023 organiseren wij weer de traditionele nieuwjaarsborrel in de wijk: Een Goei Begin. Deze keer op het NRE terrein in de Cyklist, in NulZes en in de buitenruimte tussen beide locaties, Gasfabriek 3 en 3a. De buitenruimte wordt door het nieuwe organisatiecomité natuurlijk gezellig aangekleed en gedeeltelijk overdekt.

Het begint om 16 uur met een borrel met of zonder alcohol en een oliebol. Gezellig bijpraten met je buurtgenoten met drankjes die aan de bar van de Cyklist en Nulzes te koop zijn. De entreekosten zijn €1,75 p.p. Ook voor kinderen is er wat te doen.

Vanaf 17.30 zorgen wij voor een eenvoudige maaltijd. Chili sin Carne staat er op het menu. Het eten kost €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Om 20 uur is het feest afgelopen.

Kom je naar Een Goei Begin dan moet je je inschrijven! Geef hieronder aan waar je voor kiest. Na de inschrijving ontvang je een mail met nadere informatie en de kosten. Als deze betaald zijn komen we de entreebonnen en de eetbonnen bij je thuis langs brengen. Inschrijven kan tot 12 Januari 2023.
Belangrijk: let even op je buurtgenoten die misschien niet op deze site kijken of minder handig zijn met het inschrijfformulier. Bied zo nodig een helpende hand.

  Aanmelding 'n Goei Begin
  Laat een reactie achter

  1 Reactie

  1. Charlie

   Wat goed dat er een nieuw clubje is opgestaan om deze mooie traditie in ere te houden!

   Antwoord

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Contact

  Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >