Pagode Tent voor de Wijk

door | jan 3, 2023

De pagode tent is een ruime 8 hoekige tent van 6,80 x 5 meter met aan 7 zijden ramen, een zijde heeft een ruime deur. Deze zijkanten worden geritst. De tent is licht beige gekleurd, 260 g/m Polyester met PVC coating, geen bouwmarkt kwaliteit. Er is een instructie voorhanden hoe deze tent opgezet dient te worden. In onderstaand plaatje staan de grondafmetingen, de nokhoogte is 3,30 meter. Let op: Deze tent weegt wel 100 Kg, verdeeld over twee zakken en vereist wel 10 handen om hem op te zetten.

Inmiddels hebben we een tweede tent tot onze beschikking. De afmetingen van deze tent is 4 x 5,10 meter. Is wat kleiner dan de pagode tent, dus ook lichter en eenvoudiger op te zetten. Hier onder een foto van deze tent. Ook van deze tent is er een opzet instructie aanwezig.

Beide tenten zijn zeer geschikt om te gebruiken voor straatfeesten en andere wijkactiviteiten. Uiteraard zijn daar geen kosten aan verbonden. Ook privé mogen deze tenten tegen een kleine vergoeding worden gebruikt. Indien je een tent wilt gebruiken, stuur een mailtje naar bestuur@villaparkeindhoven.nl Doe er je voordeel mee.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >