Pagode Tent voor de Wijk

door | jan 3, 2023

De pagode tent is een ruime 8 hoekige tent van 6,80 x 5 meter met aan 7 zijden ramen, een zijde heeft een ruime deur. Deze zijkanten worden geritst. De tent is licht beige gekleurd, 260 g/m Polyester met PVC coating, geen bouwmarkt kwaliteit. Er is een instructie voorhanden hoe deze tent opgezet dient te worden. In onderstaand plaatje staan de grondafmetingen, de nokhoogte is 3,30 meter. Let op: Deze tent weegt wel 100 Kg, verdeeld over twee zakken en vereist wel 10 handen om hem op te zetten. Er is een opzet instructie voor deze tent.

Inmiddels hebben we een tweede tent tot onze beschikking. De afmetingen van deze tent is 4 x 5,10 meter. Is wat kleiner dan de pagode tent, dus ook lichter en eenvoudiger op te zetten. Hier onder een foto van deze tent. Ook voor deze tent is er een opzet instructie.

Beide tenten zijn zeer geschikt om te gebruiken voor straatfeesten en andere wijkactiviteiten. Uiteraard zijn daar geen kosten aan verbonden. Ook privé mogen deze tenten tegen een kleine vergoeding worden gebruikt. Indien je een tent wilt gebruiken, stuur een mailtje naar bestuur@villaparkeindhoven.nl Doe er je voordeel mee.

Laat een reactie achter

2 Reacties

 1. Jeanine Treffers

  Graag zou ik beide tenten reserveren voor 11 november in verband met een buurtfeest, 15 jarig bestaan picusPark. Graag hoor ik ook wat de kosten zijn.

  Antwoord
 2. Dorine Prinsen

  Beste Hans en/of bestuursleden,

  Wat een fijne mogelijkheid is dit! Is het mogelijk de kleine tent op vrijdag 6 oktober te gebruiken?
  Dank voor jullie reactie,
  Vr gr
  Dorine Prinsen
  Parklaan 25
  Ps het betreft een surpriseparty dus aub niet langskomen en alleen met mij communiceren aub!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >