Pagode Tent voor de Wijk

door | jan 3, 2023

Het is een ruime 8 hoekige pagode tent van 6,80 x 5 meter met aan 7 zijden ramen, een zijde heeft een ruime deur. Deze zijkanten worden geritst. De tent is licht beige gekleurd, 260 g/m Polyester met PVC coating, geen bouwmarkt kwaliteit. Er is een instructie voorhanden hoe deze tent opgezet dient te worden. In onderstaand plaatje staan de grondafmetingen, de nokhoogte is 3,30 meter.

Deze tent is zeer geschikt om te gebruiken voor straatfeesten en andere wijkactiviteiten. Uiteraard zijn daar geen kosten aan verbonden. Ook privé mag deze tent tegen een kleine vergoeding worden gebruikt. Indien je plannen hebt deze tent te gebruiken, stuur een mailtje naar bestuur@villaparkeindhoven.nl Doe er je voordeel mee.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >