Zonne-energie in ons villapark

door | mei 12, 2019

Het is inmiddels meer dan 2 jaar geleden dat ik aandacht vroeg voor een gezamenlijk zonne-energie project op een plat dak in de buurt, als alternatief voor het zelf plaatsen van zonnepanelen. (lees het bericht op deze webplek van februari 2017)
Onder het motto ‘goed werk heeft tijd nodig’ hierbij dan het eerste resultaat: een ‘postcoderups project’ in de buurt, en wel op de Doornakkersweg in Tongelre.
Bijgaand het informatiedocument over dit project.

De officiële inschrijving start komende week bij ‘Zon op Nederland’; aangezien ik de ca 40 mensen van het eerste uur best wel lang ‘aan t lijntje heb gehouden’ krijgen zij de eerste keus, als ze snel reageren. Maar ook nieuwe belangstellenden mogen meedoen! Ik wil dus aub per ommegaande (liefst deze week) even weten wie er geïnteresseerd zijn deel te nemen en voor hoeveel certificaten / panelen; 1 paneel doet gemiddeld 235 kWh per jaar. Dan overleg ik e.e.a. met de organisatie.

Op 21 mei hebben we weer een bijeenkomst in de Stadsbrouwerij Eindhoven (Bleekweg 1 – in de aparte ruimte aan het binnenplein / oude mouthok) van 20:00u tot 21:00u

Voel je vrij om dit bericht de delen met bekenden in het bij dit project horende postcode gebied (5642, de postcode van het zonnedak, 5611, 5612, 5613, 5614, 5641, 5643). Hopelijk gaan we vanaf deze zomer nog veel energie vangen!
Zonnige groeten,

[avatar user=”Huib van den Heuvel” size=”thumbnail” align=”left” /]
Huib van den Heuvel – 0623113126  E-mail: 5613zon@gmail.com

Bijlage: informatie document Zonnepark Eindhoven Doornakkerseweg20190501-Infodocu project Zonnepark Eindhoven Doornakkersweg

Laat een reactie achter

1 Reactie

  1. Huib van den Heuvel

    Het project is intussen uitverkocht. Binnenkort begint de installatie. Enexis had even wat extra tijd nodig ivm bodemonderzoek voordat de nieuwe aansluiting gemaakt kon worden. Net bericht gekregen dat dit positief is beoordeeld dus de installatie kan mu gepland worden. Zal wel na de bouwvak worden.
    Veel meer valt er op dit moment niet over te melden denk ik.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >