Buurtprinsen en -prinsessen gezocht!

door | mrt 4, 2022

Het is weer tijd voor een Buurtfeestje! En wel op Koningsdag 27 april 2022. We zoeken enthousiaste buurtgenoten
die dit gaan organiseren op het Mignotveld.

Door alle afgelaste activiteiten de afgelopen 2 jaar is het weer veel te lang geleden dat we elkaar ontmoet hebben in de buurt. Daarom vinden we het weer tijd voor een buurtfeestje. En Koningsdag 2022 lijkt ons daarvoor een mooi moment. We denken aan een villapark vrijmarkt, bake-sale, toernooitje of stratenderby, springkasteel, muziekje, bar, tent. Gewoon een gezellige dag voor jong & oud.


De Buurtvereniging heeft wat budget, heb jij tijd en zin om dit met een groepje te organiseren? Dat zou top zijn! Bel, app of mail ZSM om je hiervoor op te geven dan stellen we een ‘feestcommissie’ samen. Mail: bestuur@villaparkeindhoven.nl of bel/app Hans van Beurden op 06 – 53 94 55 14

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >