Nieuwsbrief December 2021

door | dec 24, 2021

Nieuwjaars wens

Beste Buurtbewoners, wij wensen jullie hele fijne dagen toe, met de kerst en met oud en nieuw, maar natuurlijk gelden de wensen voor heel 2022. Maar bovenal hou het gezond! Het bestuur.

Gecanceld!

Als gevolg van nieuwe restricties vanwege de coronabesmettingen, hebben wij moeten besluiten om een aantal activiteiten vooralsnog niet te laten plaats vinden. Hier onder lezen jullie wat er allemaal momenteel niet doorgaat. “Een Goei Begin” is altijd erg druk bezocht, want beter kun je een jaar eigenlijk niet beginnen. Maar helaas kan dat dit jaar niet doorgaan. Dat geldt ook voor de Kunst Biënnale die begin februari gepland stond. Er is een nieuwe datum vastgesteld. Zie deze link: https://villaparkeindhoven.nl/2021/12/23/kunst-biennale-2022/

Verkeerscommissie in actie

Beste buurtgenoten. Het is weer even geleden dat wij een update gaven vanuit de verkeerscommissie. Wij hebben echter niet stilgezeten! Met onderstaande link leest u verder over de nieuwe Fuutlaan, het Stationsgebied Zuid en het verkeer in het Villapark. https://villaparkeindhoven.nl/2021/12/22/verkeerscommissie-zeer-actief/(opent in een nieuwe tab) Vandaag is er een WIJKINFO door de gemeente verspreid met veel, erg veel informatie over de projecten rondom stationsgebied Zuid. Lees hiervoor de volgende link: https://villaparkeindhoven.nl/2021/12/23/wijkinfo-van-de-gemeente/(opent in een nieuwe tab)

Buurtvereniging zoekt o.a. een voorzitter

Wil jij in de rol van voorzitter van de wijkvereniging samen met een enthousiast team van mede bestuursleden en commissies een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de wijk? Wil je hier meer over weten? Of weet je misschien iemand die hier belangstelling voor heeft. Neem dan contact op met Willem Witteveen (0647198028) of Hans van Beurden  (0653945514) of stuur een mailtje naar bestuur@villaparkeindhoven.nl Binnen het bestuur zijn wij opzoek naar een algemeen bestuurslid die o.a. de taak op zich neemt om als coördinator voor de werkgroepen te fungeren. Verder zijn we op zoek naar een webmaster. Hij of zij wordt verantwoordelijk voor het ‘technisch’ beheer van onze vernieuwde website. Ook willen we een redactie team samenstellen om meer waarde en diversiteit toe te voegen aan onze website en de nieuwsbrieven .

Wij willen tijdens de komende Algemene Ledenvergadering in het eerste kwartaal van 2022, als deze kan door gaan, een nieuw bestuurslid te installeren. Jennifer Slinkers heeft zich beschikbaar gesteld als secretaris. Jennifer brengt veel ervaring met zich mee en daar zijn wij heel blij mee. Wij hopen natuurlijk op veel reacties op de vacature voor een nieuwe voorzitter!!

Actie plannen Buurtvereniging Villapark Eindhoven     December 2021

Wij vinden het zinvol te inventariseren welke wensen er in de wijk leven. Onze inventarisatie bevat ten dele al actieplannen van enkele bestaande werkgroepen als de verkeerscommissie, de commissie grondwateroverlast en het bestuur. De actieplannen zijn tot stand gekomen door de verkeersenquête en door gesprekken met individuele wijkbewoners. Het is goed mogelijk dat wij niet alle wensen en acties in beeld hebben. Dus als u zaken mist die u graag in de wijk gerealiseerd zou willen zien, dan horen wij dat graag en voegen wij die toe. Verder is deze inventarisatie ook bedoeld als een oproep aan iedereen om te kijken welk actie punt hem of haar aanspreekt en waar hij of zij, met andere buurtgenoten, mee aan de slag wil. Heeft u suggesties of wilt u iets aanpakken mail dan naar bestuur@villaparkeindhoven.nl Lees alle actieplannen: https://villaparkeindhoven.nl/2021/12/23/actie-plannen-buurtvereniging-villapark-eindhoven

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >