Presentatie Enquête Resultaten Verkeerscommissie

door | mrt 24, 2021

Wij zijn heel tevreden met het grote aantal respondenten op de enquête van de verkeerscommissie. Met 165 reacties is deze enquête zeker representatief voor de ideeën die in onze wijk leven ten aanzien van het verkeer. Hier leest u een korte toelichting op de dia’s die in de onderstaande presentatie staan. De hoofd thema’s waar wij voor gekozen hebben zijn de verkeersveiligheid, verkeersdrukte, sluipverkeer, verkeerslawaai, vrachtverkeer, parkeerdrukte en verkeerstrillingen. In de dia’s 4, 5, 6 en 7 ziet u hoeveel mensen van uw straat hebben gereageerd en of zij betreffend thema een hoge of lage prioriteit hebben gegeven. Ook zijn op de dia’s enkele opmerkingen van bewoners weergegeven. Dia 8 geeft een opsomming van de straten met de grootst ervaren overlast. Dia 9 visualiseert de straten met de grootste overlast van trillingen, sluipverkeer en onveiligheid. Dia 10 geeft de prioriteiten van alle respondenten weer. Na afronding van alle bouwactiviteiten in het stationsgebied zuid verwachten onze buurtgenoten een stevige toename van de overlast. Dia 11 toont dit eenduidig. Tot slot geeft dia 12 nog een beknopt exposé van de diversie opmerkingen gemaakt bij de enquête. Dia 13 geeft een eerste aanzet tot een actie plan.

De verkeerscommissie heeft zich voorgenomen de enquête resultaten onder ogen te brengen van de verschillende raadsfracties en het college. Een eerste gesprek met de CDA fractie heeft reeds plaats gevonden. Er gaan er meer volgen. Mocht u nog suggesties hebben, of naar aanleiding van de enquête resultaten nog aanvullende opmerkingen willen maken, dan kun u die richten aan de verkeerscommissie: verkeerscommissie@villaparkeindhoven.nl

Hans van Beurden

Hieronder de presentatie: 20191211 buurtgesprek Hoogbouw NRE_V3

 

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >