De verkeerscommissie houdt een enquête

door | dec 15, 2020

De verkeersdruk en overlast in onze wijk is, als gevolg van ingrijpende verkeersmaatregelen in o.a. de binnenstad, sterk toegenomen en zal met de bouwplannen op het stationsplein en langs het spoor, alleen maar meer toenemen.

De nieuwe Verkeerscommissie van Buurtvereniging Villapark Eindhoven, (zie   https://villaparkeindhoven.nl/2020/12/07/een-nieuwe-verkeerscommissie/)  wil weten welke problemen buurtbewoners ervaren en met welke onderwerpen de commissie aan de slag moet. Er is een enquête opgesteld om verkeersproblemen en overlast te inventariseren en om uw meningen en ervaringen te horen. Met de volgende link komt u op deze enquête: https://forms.gle/3ngFvXyKGjnkvj1ZA

Om een totaalbeeld te krijgen heeft de commissie ook een meld formulier verkeer overlast gemaakt met het doel problemen te inventariseren. Zie: https://forms.gle/4R8YP27fv7pzdmvy6  Let wel op: Met dit formulier doet u geen melding bij de gemeente. Indien u dat nodig vindt, moet u dat alsnog doen.

Wij hopen dat we veel respons krijgen op onze vragen uit de enquête. Wij zullen er daarna voortvarend mee aan de slag gaan en de resultaten aan u terugkoppelen.

Namens Swen Roux, Anita Helten, Patrick van den Heijkant, Wijbrand Siedenburg, Annelies Hoogendoorn

Laat een reactie achter

2 Reacties

  1. John van der Heijden

    Het Vinkenhofje ontbreekt in jullie enquête. Ik kan niet verder, helaas.

    Antwoord
  2. Dirk

    De Valklaan ontbreekt in jullie enquête. Ik kan niet verder dus.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >