Een nieuwe verkeerscommissie

door | dec 7, 2020

De verkeersdruk en overlast in onze wijk, als gevolg van ingrijpende verkeersmaatregelen in o.a. de binnenstad, zijn sterk toegenomen. Door komende bouwactiviteiten bij het station (District E) en naast het student hotel richting de Dommel ( Lichthoven en Edge) zullen deze alleen maar toenemen. Deze toenemende druk is de reden dat een aantal mensen, die zich reeds met de verkeersproblematiek in de wijk bezig hielden, zich nu hebben verenigd tot de Verkeerscommissie van de Buurtvereniging het Villapark Eindhoven. Ook vanuit de gemeente was er behoefte aan een breder aanspreekpunt in de wijk dan steeds alleen contact met individuele bewoners.

Doel van de commissie is dan ook om, zonder ieder individueel contact met de gemeente in de weg te staan, een spreekbuis te worden voor de buurt en namens de buurt met de gemeente. Belangrijk is het daarom voor de verkeerscommissie te weten welke problemen de bewoners in de wijk ervaren en met welke onderwerpen de commissie aan de slag moet. Zij willen daarom een enquête houden om uw meningen en ervaringen te inventariseren. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Deze enquête zal digitaal kunnen worden ingevuld. U wordt daarvoor nog benaderd. Wij hopen dat u hen uw mening en ideeën geeft en ook suggesties doet met betrekking tot de prioriteiten.

U kunt de verkeerscommissie bereiken via verkeerscommissie@villaparkeindhoven.nl . De commissie bestaat uit de volgende leden:

Swen Roux, Anita Helten, Patrick van den Heijkant, Wijbrand Siedenburg, Annelies Hoogendoorn.

Wij wensen hen veel succes.

Willem Witteveen en Hans van Beurden.

Laat een reactie achter

1 Reactie

  1. Dirk

    Aan de foto te zien begin Villapark steeds meer op Amsterdam te lijken. 😉

    Goed initiatief!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >