Fuutlaan 10 mag voorlopig nog open

door | mei 17, 2024

De rechter heeft geoordeeld dat Fuutlaan 10 voorlopig open mag, maar een hoger beroep loopt nog.

De Werkgroep Fuutlaan 10,waarvan wij dit bericht ontvingen, heeft ter overbrugging naar de definitieve uitspraak van de rechter in het hoger beroep een voorlopige voorziening aangevraagd. Dit ter voorkoming van de ingebruikname van Fuutlaan 10 tot er een definitief besluit is genomen. Vorige week heeft heeft de rechter in deze een uitspraak gedaan: ‘Fuutlaan 10 mag open’, echter de kosten en risico’s zijn voor de gemeente Eindhoven. Deze beslissing is weliswaar teleurstellend voor de werkgroep, maar er blijft vertrouwen in een gunstige uitslag. De zaak is niet voor niets verwezen naar de meervoudige kamer, bestaande uit drie rechters, die op 17 september 2024 zal plaatsvinden. Deze zitting zal cruciaal zijn, aangezien dan een volledige inhoudelijke beoordeling van alle bezwaren zal plaatsvinden.

Lees hier de nieuwsbrief van de werkgroep met daarin een uitgebreidere toelichting.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >