Kerstwandeling 17 december

door | nov 20, 2023

Op zondag 17 december tussen 17:30 en 19:00 uur kan jong en oud genieten van een gezellige kerstwandeling langs de huizen en tuinen met kerstversiering in ons Villapark. Ben jij erbij?

In de maand december brengen steeds meer bewoners van onze wijk hun huis en tuin in kerstsfeer. Zo is het idee ontstaan om een kerstwandeling te organiseren langs de prachtig versierde gevels, kerststallen, gezellige tuinen en vensterbanken met kerstverlichting.

Voor elk wat wils

Loop de kerstroute door onze mooie buurt en geniet van de lichtjes langs de route, zing mee met ons kerstkoor en warm op met chocomel of glühwein. Die laatste is een aanrader; zelfgemaakt door een van onze buurtgenoten. En wie weet zijn er ook marshmallows te roosteren. De wandeling is geschikt voor jong en oud. Ook de kerstman is hopelijk van de partij.

Jouw huis op de route?

Laat het ons weten als jouw huis of tuin straks helemaal in kerstsfeer is. Of dat nu helemaal over the top is of juist ingetogen, we proberen jouw adres op te nemen in de route. Stuur een berichtje via kerstwandeling@villaparkeindhoven.nl.

Help je mee?

We zoeken nog hulp. Vind je het leuk mee te helpen met de organisatie of heb je ideeën om de kerstwandeling nog gezelliger te maken? Stuur ons een berichtje. We horen het graag via kerstwandeling@villaparkeindhoven.nl

Route

Meer informatie over de route volgt.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >