Informatiebijeenkomsten MIRT-Verkenning OV-knoop Brainportregio Eindhoven

door | nov 10, 2023

Via dit bericht informeert de Gemeente Eindhoven u over de MIRT-verkenning OV-knoop Brainportregio Eindhoven en bijbehorende komende informatieavonden. Er maken steeds meer mensen gebruik van het station Eindhoven Centraal. Om deze groei aan te kunnen, moeten het busstation, het spoor en het treinstation worden uitgebreid. Zo houden we Eindhoven bereikbaar. De OV-knoop Brainportregio Eindhoven wordt een knooppunt van hoge kwaliteit. Hier ontmoeten bus, trein, taxi, deelvervoer en fiets elkaar. En is er plek voor alle belangrijke regionale, nationale en internationale verbindingen. We gaan flink wat dingen aanpassen in en rondom het station. Dit project noemen we MIRT-verkenning OV-knoop Brainportregio Eindhoven.

De informatiebijeenkomsten zijn op maandag 20 november en dinsdag 28 november bij CKE. Tijdens deze bijeenkomsten willen we kennismaken met geïnteresseerden en de ‘buren’ van dit project. Verder leggen we uit: de reden, opdracht, planning en het proces en de manier van meedenken (participatie). Uiteraard bent u welkom op deze bijeenkomsten. We vinden het prettig als u zich vooraf aanmeldt. Dat kan via deze website: www.prorail.nl/spoorknoop-eindhoven/participatie. Dan kunnen wij zorgen voor genoeg mensen om uw vragen en ideeën te beantwoorden.

Met vriendelijke groet, namens het projectteam MIRT-verkenning OV-knoop Brainportregio Eindhoven,

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >