Versier samen je straat

door | nov 4, 2023

Het lijkt ons fantastisch wanneer de mooiste buurt van onze lichtstad in december feestelijk en sfeervol verlicht is. Doe jij met je buren ook mee met ‘Villapark Verlicht’? Dat is schitterend!

Eén van de ideeën is om de straat te versieren met lichtbollen zoals je op dit plaatje kunt zien. Het staat vooral heel mooi wanneer je de lichtbol aan een vlaggenstok hangt. Hoe meer er in een straat hangen hoe betoverender het effect. Goed om met je buren af te stemmen voor welk formaat je kiest (40-40-60 cm) en voor welke lichtkleur (bijvoorbeeld warm of wit).

De LED lichtbollen zijn een duurzame optie en bij diverse (web)winkels te koop, bijvoorbeeld bij Bol, Hornbach of 123.led. Dit is een goed voorbeeld: link

En samen met je buren bestellen scheelt in de verzendkosten.

Heb je nog geen vlaggenstokhouder aan je huis? deze zijn te koop bij o.a Karwei, Praxis en Gamma in de buurt en makkelijk te bevestigen.

Er zijn plannen om een kerstwinterwandeling met buitenborrel te organiseren op zondag 17 december. Daarover later meer. Maar zou het niet fantastisch zijn wanneer alle buurtgenoten jullie prachtige straat kunnen bewonderen?

Laat een reactie achter

1 Reactie

  1. Marie Charlotte

    Mooi!! En super leuk initiatief.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >