BELANGRIJK: informatiebijeenkomst NIEUWE FUUTLAAN van 23 mei verplaatst naar 13 juni

door | jun 1, 2023

Beste bewoners en ondernemers,

U krijgt deze brief omdat de geplande tweede bijeenkomst over de nieuwe Fuutlaan op dinsdag 23 mei 2023 niet doorgaat. Hieronder leest u waarom.

Verwerken van reacties op gebiedsvisie kost meer tijd

In de eerste bijeenkomst van 22 maart kreeg u de eerste resultaten van de gebiedsvisie met inpassing vande Fuutlaan te zien. U heeft daar uitgebreid op gereageerd, vragen gesteld, opmerkingen gemaakt en ideeën en tips gedeeld. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en zijn bezig met deze reacties te verwerken in de gebiedsvisie. U krijgt de eerstvolgende bewonersavond een goede reactie op uw vragen, suggesties, tips en opmerkingen. Daar is iets meer tijd voor nodig dan verwacht.

Bijeenkomst nu op dinsdag  13 juni

Dan krijgt u ook inzicht in onze planning om te komen tot een advies aan het college van B&W, wat gedragen wordt door onze partners NS en ProRail. Alle informatie over de bijeenkomsten, onderzoeken en presentatiesover de Fuutlaan vindt u op

www.eindhoven.nl/fuutlaan.

U ontvangt nog een uitnodiging voor de bijeenkomst van 13 juni. De avond duurt net als de vorige keren van19.30-21.00 uur en is bij het Academisch Genootschap aan de Parklaan. Als u nu al vragen of opmerkingenheeft neem dan contact met mij op

(johan.brands@eindhoven.nl).

Met vriendelijke groet,

Johan Brands projectmanager Fuutlaan

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >