Raadsvergadering Fuutlaan 10, dinsdag 6 december 2022 – 21:15u

door | nov 29, 2022

Hierbij een korte update over de voortgang van onze gesprekken met lokale politieke partijen. Het besluit omtrent Fuutlaan 10 is geagendeerd op de gemeenteraadagenda van dinsdag 6 december a.s, vanaf 21.15 uur. Diverse politieke partijen gaan dan vragen aan het college stellen over de thema’s veiligheid/leefbaarheid, wegingscriteria, burgerparticipatie en de vraag of het college haar eigen protocol juist heeft toegepast. De werkgroep levert input voor het formuleren van de juiste vragen.

De gemeenteraadvergadering is openbaar en wij mogen dus allemaal bij deze vergadering aanwezig zijn. Wij hebben begrepen dat een hoge opkomst vanuit de buurt veel impact zal hebben. Wij roepen jullie dan ook allemaal op om op 6 december 2022 ruim voor 21.15 uur aanwezig te zijn (gemeentegebouw aan het stadhuisplein, neem zekerheidshalve een identiteitsbewijs mee), zodat wij gezamenlijk een sterk signaal kunnen afgeven! Hartelijke groet en tot dan! De werkgroep Fuutlaan10

Zie ook de webside: https://www.fuutlaan10.nl

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >