Organiseer jij dit jaar ‘Een Goei Begin’?

door | nov 12, 2022

Al jarenlang hebben we op de 3e zondag van het jaar een nieuwjaarsbijeenkomst voor de hele buurt, beter bekend als ‘Een Goei Begin’. Steeds in een andere vorm en op een andere locatie maar altijd een gezellige traditie en ontmoetingsmoment voor jong en oud in onze buurt. De afgelopen 2 jaar kon het niet door gaan, in het nieuwe jaar zou het natuurlijk weer kunnen! Maar dat kan niet zonder jou. We zoeken daarom een team van organisatietalenten dat dit wil oppakken. Iets voor jou en wat gezellige buurt-\genoten? Meld je dan ZSM bij de Buurtvereniging: bel/whatsapp Hans op 06 53 94 55 14 of mail naar bestuur@villaparkeindhoven.nl

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >