Gastgezinnen gezocht voor musici Tromp Percussion

door | sep 16, 2022

Van 10 tot 20 november wordt een groot internationaal slagwerkconcours georganiseerd in Eindhoven. Eens in de 2 jaar vindt dit plaats en de 30 deelnemers (tussen 20-30 jaar oud) worden ondergebracht bij gastgezinnen. Liefst op niet te grote afstand van het Muziekgebouw, in elk geval in Eindhoven of directe omgeving. De ervaring leert dat het voor beide partijen een bijzondere en gezellige ervaring is. Mocht het u leuk lijken voor ongeveer 2 weken onderdak te bieden aan een muzikale jongere dan kunt u contact met Heleen Meskers opnemen. Van een gastgezin wordt niet verwacht dat men vrij neemt en voortdurend klaarstaat. Opvangen bij aankomst, wegwijs maken en belangstelling en morele steun zijn vooral belangrijk. Een keer een voorronde beluisteren is altijd leuk en gratis voor iedereen.  Natuurlijk kunt u bij haar terecht voor meer informatie. Wellicht is de website van Tromp ook interessant om te bekijken.

https://tromppercussion.nl/

Heleen Meskers

heleenmeskers@gmail.com

040 2817961/06 30940648

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >