Oproep aan leden van de Rabobank: breng je stem uit op ons initiatief! Stemperiode vanaf 5 September t/m 27 September 2022.

door | aug 31, 2022

Rabo ClubSupport 2022.

De Buurtvereniging Villapark Eindhoven doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport !

Het doel is om in april 2023 een tentoonstelling te organiseren met de titel: ‘KUNST uit de WIJK’ voor en door de Villapark-jeugd.

De jeugd uit de buurt blijkt niet alleen prachtige foto’s te kunnen maken met hun telefoon maar ook leuk te kunnen schilderen of met klei te kunnen werken.

De Buurtvereniging wil het voor deze jonge kunstenaars in spé mogelijk maken op markante locaties in de buurt hun werken tonen aan de wijkbewoners en andere geïnteresseerden.

Je kunt dit initiatief een financieel steuntje in de rug geven door als lid van de Rabobank een stem op ons uit te brengen.
Als je een betaalrekening bij de Rabobank hebt, minimaal 12 jaar bent, maar nog geen lid bent, kun je dat gratis en vrijblijvend worden via de Rabo App .

In de periode van 5 t/m 27 september kun je een stem uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Bezoek daartoe dan rabobank.nl/clubsupport of volg eenvoudig(er) het onderstaande stappenplan :
Log in op je  rekening bij de Rabobank op de site of in de app.
Ga via Service naar Zelf regelen en dan naar Stem op jouw club.
Je klikt in de lijst van deelnemende clubs op Buurtvereniging Villapark Eindhoven (enkel aanvinken is niet genoeg)  en klikt op Stemmen.
Je kunt nu je Stem bevestigen of eerst nog 2 andere clubs selecteren en daarna je 3 keuzes gezamenlijk bevestigen via Stem bevestigen.

Alvast bedankt

Bestuur Buurtvereniging Villapark Eindhoven

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >