BuurtQuiz op 25 september 2022, schrijf je in!

door | jul 26, 2022

Na 2 jaar afwezigheid gaan we dit jaar weer los met de Villapark Buurtquiz. Deze vindt plaats in het burendag-weekend op zondag 25 september 2022. Noteer de datum. maak het leukste, slimste, sportiefste en creatiefste team en schrijf je vóór 12 september in. Er is dit jaar slechts plaatst voor 10 teams!

De Buurtquiz is een superleuke manier om samen te strijden met en tegen je buurtgenoten. In zelfgekozen teams ben je de hele zondag in de weer met kennisvragen, doe-vragen en speciale opdrachten die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 12 leden en alle teamleden wonen in onze buurt. De kosten bedragen €50,- per team. De centrale aftrap is vanaf 10.00 uur bij café de Cyclist op het NRE terrein. Daarna ga je met je team naar een eigen plek (bijvoorbeeld thuis bij de teamcaptain). Om 15 uur lever je opgavenboekje in en volgt een afsluitende quiz bij de Cyclist.

Lees hier nadere info over de Buurtquiz >> en op hun eigen site Villaparkbuurtquiz.webnode.page)

Ga hier direct naar het inschrijfformulier >> https://forms.gle/tDCvXJeRuybWvMPN9

Voor vragen aan de Buurtquizmasters>> villaparkbuurtquiz@gmail.com

De organisatie is in handen van Dorine, Erwin, Marcel, Peter en Renée.

Het uit te dagen team: de ‘Angry Birds’ de paarse winnaars van de editie 2019.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >