Manifestatie SVN 3/7 deels ook door onze buurt

door | jul 2, 2022

Zondag 3 juli 2022 organiseert ‘Samen voor Nederland’ een manifestatie in Eindhoven met als doel te demonstreren tegen het beleid van de landelijke politiek en solidariteit te tonen met de boeren. De organisatie verwacht tussen de 1500 en 2000 deelnemers. De route is deels ook in onze buurt dus daar kun je hinder van ondervinden vandaar dat we je er hier over informeren.

De manifestatie start om 12:00 uur op het Stadhuisplein. Om 13:00 uur wordt gestart met een mars door de binnenstad. De route loopt vervolgens via Wal, PC Hooftlaan, Jan Smitzlaan, Stratumsedijk, Geldropseweg, Tongelresestraat, Kanaaldijk Zuid, Nachtegaallaan, Parklaan, Stationsweg, 18-septemberplein, Emmasignel, Keizersgracht, Wal. De stoet wordt rond 15:00 uur weer terug verwacht op het Stadhuisplein en de manifestatie is om 16:00 uur afgelopen.

De stoet wordt vergezeld van enkele voertuigen. Deze rijden ivm werkzaamheden niet over het 18-septemberplein, maar rijden onder begeleiding om het beursgebouw om vervolgens op de Emmasignel weer aan te sluiten bij de stoet (omleiding in de kleur blauw op de kaart).

De gemeente heeft in samenspraak met de organisatie, handhaving en politie maatregelen genomen voor een veilig en ordentelijk verloop van de manifestatie. Dit betekent ook dat er verkeersmaatregelen worden getroffen op de route. Hierdoor worden enkele straten tijdens de doorloop van de stoet kortstondig afgesloten voor het overige verkeer.

De inzet van verkeersregelaars zorgt er voor dat de hinder zoveel mogelijk wordt beperkt.

Met vriendelijke groet,

Patrick Walravens, Team centrum – gemeente Eindhoven

Geertje Schut-Vogels – Gebiedscoördinator Tongelre

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >