Nieuwsbrief Maart 2022

door | mrt 24, 2022

Algemene jaarvergadering

30 Maart houden wij weer een algemene ledenvergadering. Het is alweer enige jaren geleden en het is nu weer het moment om hem te houden. Er is veel gebeurd en er staat nog veel te gebeuren. Wij horen graag uw mening over bepaalde onderwerpen en zijn ook op zoek naar meer vrijwilligers. Wij willen meer mensen betrekken bij de activiteiten van de Buurtvereniging. We hebben een interessante agenda. Deze staat op de site en kun je lezen op de flyer of via de volgende link: https://villaparkeindhoven.nl/2022/03/23/alv-jaarvergadering. De locatie is ook interessant: Het gebouw NUL ZES , Gasfabriek 3A, 30 maart om 19.30 uur.  Hopelijk tot dan, hartelijke groet.

Kunst Biënnale ‘Kunst uit de Wijk’

Circa 40 kunstenaars uit de wijk tonen hun werken in het DAF Museum en de Toonzaal NRE 2. Op 23 en 24 april 2022 organiseert de Buurtvereniging voor de derde maal deze biënnale ‘Kunst uit de Wijk’. De veelzijdigheid van de kunstenaars komt tot uiting in een wijd spectrum: van schilderijen tot foto’s, van beelden tot sieraden en sculpturen, van textielkunst tot poëzie. Veelzijdig werk van hoge kwaliteit.

De expositie vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 april van 10:00 tot 17:00 en is verdeeld over 2 locaties in onze buurt:

  • DAF Museum aan de Tongelresestraat 27
  • Toonzaal VvE NRE 2 Nachtegaallaan: ingang aan de achterzijde, naast Gashouder 1

De toegang tot het DAF Museum is gratis op vertoon van de Museumjaarkaart. Indien je geen Museumjaarkaart hebt dan kost de toegang op vertoon van de flyer voor volwassenen € 5,00 en voor kinderen tot 12 jaar € 3,00.  Hiermee heb je dan ook toegang tot de rest van het DAF Museum! De toegang tot de Toonzaal NRE 2 is gratis.

Kom genieten van onze Kunst uit de Wijk!

Koningsdag

Mede dankzij de oproep op de app Villapark/Villallemaal (zeker lid worden voor wie dat nog niet is) is er een enthousiast team gevormd dat met elkaar de koningsdag van een speciaal tintje gaat voorzien. Wij zijn positief verrast door de aanmeldingen en zijn blij dat deze feestcommissie een fantastische Koningsdag gaat organiseren. Ze zijn al in volle gang en je wilt er absoluut bijzijn. SUPERTOP en nu nog hopen op mooi weer.

Villapark aan de Kook

Het gaat er nu echt van komen: De tweede editie van Villapark aan de Kook, de walking dinner in het Villapark! Deze activiteit vindt plaats op zaterdagavond 21 mei. Noteer deze datum en schrijf je nu direct in via de volgende link:  Aanmelden Villapark aan de Kook 21 Mei 2022 | Villapark Eindhoven  https://villaparkeindhoven.nl/2022/03/10/aanmelden-villapark-aan-de-kook-21-mei-2022/

Tot 21 mei, Doke, Christian en Hans

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >