Kunstbiënnale ‘Kunst uit de Wijk’

door | mrt 23, 2022

Circa 40 kunstenaars uit de wijk tonen hun werk in het DAF Museum en de Toonzaal NRE 2. Op 23 en 24 april 2022 organiseert de Buurtvereniging voor de derde maal de biënnale ‘Uit de kunst – Kunst uit de Wijk’. De veelzijdigheid van de kunstenaars komt tot uiting in een wijd spectrum: van schilderijen tot foto’s, van beelden tot sieraden en sculpturen, van textielkunst tot poëzie. Veelzijdig werk van hoge kwaliteit.

De expositie vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 april van 10:00 tot 17:00 en is verdeeld over 2 locaties in onze buurt:

  • DAF Museum aan de Tongelresestraat 27
  • Toonzaal VvE NRE 2 Nachtegaallaan: ingang aan de achterzijde, naast Gashouder 1

De toegang tot het DAF Museum is gratis op vertoon van de Museumjaarkaart. Indien je geen Museumjaarkaart hebt dan is de toegang, op vertoon van de flyer die huis-aan-huis in de wijk is verspreid, voor volwassenen € 5,00 en voor kinderen tot 12 jaar € 3,00.  Hiermee heb je dan ook toegang tot de rest van het DAF Museum! De toegang tot de Toonzaal NRE 2 is gratis.

Kom genieten van onze Kunst uit de Wijk!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >