Bijeenkomst Verkenning Nieuwe Fuutlaan

door | mrt 1, 2022

Uitnodiging aan de bewoners van de Fuutlaan en aangrenzende straten.

Bijeenkomst verkenning nieuwe Fuutlaan – 10 maart 2022

Beste bewoners,

U krijgt deze brief om u uit te nodigen voor een bijeenkomst over de nieuwe Fuutlaan. Deze vindt plaats op donderdag 10 maart 2022 in het DAF-museum, Tongelresestraat 27 van 19.30 tot -21.00 uur. Aanmelden hiervoor kan tot en met maandag 7 maart door een mail te sturen naar Rolf Simons, e-mail: r.simons@eindhoven.nl

Opzet van de avond:
Omdat de bijeenkomst van januari is doorgeschoven naar maart is de samenspraakagenda gewijzigd. Die wil ik graag met u doornemen en opnieuw vastleggen. Met een presentatie ziet u ons denkproces en ideeën naar varianten voor de Fuutlaan. Hierna kunnen we met elkaar over de varianten in gesprek gaan en zijn we benieuwd wat u van de varianten vindt. Als u nu al vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met mij op (johan.brands@eindhoven.nl).

Alle informatie over de nieuwe Fuutlaan vindt u ook op de pagina: www.eindhoven.nl/fuutlaan.

Tot ziens op donderdag 10 maart. 

vriendelijke groet, Johan Brands

Projectmanager Nieuwe Fuutlaan

Gemeente Eindhoven

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >