Een Goei Begin

door | dec 21, 2021

“Een Goei Begin” is altijd een druk bezocht en gezellig evenement in de wijk, want beter kun je het jaar niet beginnen. Alleen vindt dat dit jaar helaas niet plaats. Misschien, zoals de burgemeester van Breda Paul Depla suggereerde, moeten we dit in de zomer gaan organiseren! Maar ja, hoe begin je dan het nieuwe jaar met een goed gevoel. Voor 2023 is natuurlijk alles weer open, of toch niet?!? Kortom een ander concept? ….én de Villavogels staan open voor meedenkers! Laat ons weten als je ideeën hebt, of als je met ons wilt mee doen of denken. Mail ons op villavogels@gmail.com en praat mee!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >