Een Goei Begin

door | dec 21, 2021

‘Een Goei Begin’ is altijd een druk bezocht en gezellig evenement in de wijk, want beter kun je het jaar niet beginnen! Helaas vindt deze nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar helaas niet plaats. Je snapt wel waarom. Misschien moeten we dit in de zomer gaan organiseren! ‘Een Goei Begin van de zomer’ of zo…

Voor de versie van 2023 is natuurlijk alles weer open: vertrouwd of nieuw concept? De evenementencommissie de Villavogels staat open voor meedenkers! Laat ons weten als je ideeën hebt, of als je met ons wilt mee doen Mail naar villavogels@gmail.com en praat mee!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >