Voorzitter gezocht

door | dec 20, 2021

We zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste voorzitter (m, v).

Wil jij in de rol van voorzitter van de wijkvereniging samen met een enthousiast team van mede bestuursleden en commissies een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de wijk? Wil je hier meer over weten? Of weet je misschien iemand die hier belangstelling voor heeft. Neem dan contact op met Willem Witteveen (0647198028) of Hans van Beurden  (0653945514) of stuur een mailtje naar bestuur@villapark.ws Binnen het bestuur zoeken we ook nog een coördinator voor de werkgroepen. Verder zijn we op zoek naar een webmaster en we willen een redactie team samenstellen. .

Wij zijn van plan tijdens de komende Algemene Ledenvergadering in het eerste kwartaal van 2022, als deze kan door gaan, al een nieuw bestuurslid te installeren. Jennifer Slinkers heeft zich beschikbaar gesteld als secretaris.

Wij hopen natuurlijk op veel reacties op de vacature voor een nieuwe voorzitter!!

Hans van Beurden

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >