Buurtvereniging zoekt betrokken, enthousiaste voorzitter (m/v)

door | dec 20, 2021

Wil jij in de rol van voorzitter van de buurtvereniging – samen met een enthousiast team van mede bestuursleden en commissies – een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de buurt? Of weet je iemand die hier interesse in heeft? Neem dan contact op met Willem Witteveen (06 – 47 19 80 28) of Hans van Beurden  (06 – 53 94 55 14). We vertellen je er graag meer over! Een mailtje sturen kan ook: bestuur@villaparkeindhoven.nl

Voor het bestuur van de Buurtvereniging Villapark Eindhoven zoeken we ook nog een coördinator voor de werkgroepen en een webmaster. Daarnaast willen graag een redactieteam samenstellen voor de website. Neem ook hiervoor contact op met Willem of Hans.

Wij zijn van plan om bij de Algemene Ledenvergadering in het eerste kwartaal van 2022, als deze door kan gaan, al een nieuw bestuurslid te installeren. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Jennifer Slinkers zich beschikbaar heeft gesteld als secretaris.

Wij zien uit naar je reactie!

Hans van Beurden

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >