De Tentoonstelling ‘Kijk de Wijk’ gaat er komen!

door | okt 6, 2021

De kunstcommissie is zeer verheugd te kunnen melden dat op 4, 5 en 6 februari 2022 de tentoonstelling gaat worden georganiseerd. Deze wordt gehouden op 2 fantastische locaties in onze buurt: Het DAF-museum aan de Tongelresestraat en de ‘Toonzaal’ NRE 2 aan de Nachtegaallaan.

We roepen alle kunstenaars in onze buurt deze data in hun agenda te zetten. Inmiddels zijn er circa 45 kunstenaars in onze buurt bij ons bekend, zij zullen worden benaderd voor deelname. Uiteraard zijn er kunstenaars die wij nog niet kennen. Zij kunnen zich altijd opgeven bij het bestuur van de Buurtvereniging Villapark Eindhoven: bestuur@villaparkeindhoven.nl

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >