Uitnodiging inloopbijeenkomst bouwplan van een Aldi supermarkt met appartementen op de locatie van voormalige sporthal Haagdijk.

door | sep 28, 2021

Concept-nl Projectontwikkeling B.V. nodigt eenieder uit de buurt uit voor een inloopbijeenkomst over het bouwplan van een Aldi supermarkt met appartementen op de voormalige locatie van de sporthal Haagdijk te Eindhoven. 

De plannen voor deze locatie zijn in het stadium dat er een mooi bouwplan ligt dat naar ons idee een meerwaardeheeft voor de omgeving. Ook heeft de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Eindhoven inmiddels, op hoofdlijnen, ingestemd methet bouwplan en met onze gepresenteerde aanpak voor het vervolg.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op:

Woensdag 6 oktober 2021

in de buurtwinkel Lakerlopen, Klein Tongelreplein  5.

Er zijn 3 tijdstippen waarop u aan kunt sluiten

1.            15.00 uur tot 16.00 uur;

2.            16.30 uur tot 17.30 uur;

3.            19.00 uur tot 20.00 uur;

In de  presentatie gaan wen ook in op het vervolg van het ontwerpproces en zullen we toelichten op welke wijze wij de buurt/ omwonenden hierbij zouden willen betrekken.

Om zicht te hebben op het aantal deelnemers is het prettig als u zich wilt aanmelden. We kunnen maximaal 25 deelnemers per tijdsblok ontvangen. Mocht het nodig zijn dan zullen we een extra informatiebijeenkomst organiseren.

Aanmelden kan tot uiterlijk 4 oktober per e-mail op info@concept-nl.nl t.a.v.Johan van de Ven of via telefoonnummer 040 – 296 04 05.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bericht van bevestiging.

Mocht het gewenste tijdsblok onverhoopt vol zijn, of bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen,laat het ons dan weten op een van bovengenoemde manieren. Dan gaan we samen met u op zoek naar een passend alternatief.

Graag tot de 6 oktober.

Met vriendelijke groet,

Concept-nl Projectontwikkeling B.V.

www.concept-nl.nl

040 – 296 04 05

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >