NotaBene Kamerkoor zoekt bassen

door | sep 27, 2021

Lid worden van een zangkoor is niet bij veel mensen opgekomen de afgelopen anderhalf jaar… Maar samen zingen kan weer en dat doet Kamerkoor NotaBene op woensdagavond vlakbij aan de Jan Smitzlaan 7 in Eindhoven. Héél graag verwelkomen wij nieuwe bassen!

We zijn een koor met 18 actieve leden ( o.a uit onze buurt) en zingen o.l.v.dirigent Fred Vonk na de lange gedwongen pauze opbeurende muziek, vrolijk en positief qua melodie en tekst. Zingen staat bij ons voorop èn een goede sfeer en betrokkenheid bij elkaar zijn belangrijk. 

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend een paar keer luisteren. Op www.notabene-kamerkoor.nl vind je informatie en een indruk van koor en repertoire. Hopelijk tot ziens!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >