Atelierroute Eindhoven & Regio

door | sep 27, 2021

Zaterdag en zondag 2 & 3 oktober van 11.00 – 17.00 uur

In het eerste weekend van oktober wordt jaarlijks de Atelierroute Eindhoven georganiseerd. Dé kans om op deze twee dagen tussen 11.00 en 17.00 uur een kijkje in de ateliers van kunstenaars te nemen en ze te spreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooi werk aan te schaffen. In 47 ateliers staan de deuren wijd open voor bezoekers en de deelname van bijna 70 kunstenaars staat garant voor een grote verscheidenheid aan werk en disciplines.

Kijk op www.atelierroute-eindhoven.nl voor alle informatie, foto’s, adressen en een plattegrond om een persoonlijke route uit te stippelen! Je bent van harte welkom om je te laten inspireren en verrassen!

In onze buurt doet Petra van den Bos (Keramiek, zoutglazuur) mee aan de Atelierroute, ga dus ook eens langs bij Lakerstraat 44.

NB.: Het schilderij: “Tricks and Rabbits” door Adria Ceelen

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >