Hartveilig, hoort zegt het voort

door | aug 2, 2021

Stichting Eindhoven Hartveilig heeft van de Philips Foundation 40 AED’s en AED-kasten gekregen om op te hangen op plekken in Eindhoven waar nu een reanimatie nog niet binnen 6 minuten opgestart kan worden.

Afgelopen maanden is onze stichting actief op zoek gegaan naar adressen om deze AED’s op te hangen. Op één plek na is dat in de hele stad gelukt. We verwachten dat deze AED’s in september geplaatst gaan worden. Maar om te zorgen dat deze AED’s ook daadwerkelijk ingezet gaan worden heeft de stad nog veel mensen nodig die kunnen reanimeren en aangemeld zijn bij het oproepsysteem HartslagNu. Hiervoor organiseert de Philips Foundation in samenwerking met Stichting Eindhoven Hartveilig een gratis reanimatieopleidingsdag voor 800 mensen op 25 september in het Philips Stadion. Op deze dag kun je op diverse tijden een gratis reanimatie- of herhalingscursus reanimatie volgen.

Inschrijven kan via deze link: https://eindhovenhartveilig.splashthat.com

In de bijlage de folder die deze week in heel Eindhoven met het Groot Eindhoven mee verspreid gaat worden. In de week van 6 september zal hij nogmaals in de wijken met de minste burgerhulpverleners huis-aan-huis verspreid worden.

Groeten Henny Pietersma,
Henny Pietersma, voorzitter/secretarisStichting Eindhoven Hartveilig
KvK nr: 74517279
T: 06 – 18 22 71 46
E:henny@eindhovenhartveilig.nl
W:www.eindhovenhartveilig.nl

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >