Van Villapark.ws naar Villaparkeindhoven.nl

door | jul 16, 2021

De website is een belangrijk communicatie middel voor onze buurtvereniging. Uit het onderzoek van de studenten van de Fontys Hogeschool Eindhoven bleek dat vooral de overzichtelijkheid en vindbaarheid van de aanwezige informatie verbetering behoefden.  Marjon Vreeswijk, Harald Krijger, Willem Witteveen en ik hebben veel gepraat over de inrichting van de site. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in deze onlangs gepubliceerde vernieuwde site.  Het programmeer werk is gedaan door Joris Laenen van Sparktools.

Ons doel was de uitstraling van de oude site in basis te behouden en de vindbaarheid van informatie  te verbeteren. Ook wilden we meer ruimte voor het historische karakter van onze wijk. Dit wordt gerealiseerd door deze nieuwe structuur:

De Home page toont chronologisch alle nieuwsberichten, uitgelichte berichten die wij extra onder de aandacht willen brengen, een agenda met activiteiten en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Onder het tabblad ‘Buurtactiviteiten’ vind je de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Op de pagina ‘Foto’s van activiteiten’ staan vele foto-albums van die activiteiten. Het tabblad ‘Buurtcommissies’ geeft inzicht in het werk van de verschillende commissies die in onze buurt actief zijn, zoals de Verkeerscommissie en de Hoogbouwcommissie. Deze twee tabbladen worden uiteraard uitgebreid wanneer er nieuwe activiteiten of commissies zijn. Onder het tabblad ‘Buurt in Beeld’ wordt vorm gegeven aan het historische karakter van deze wijk. Bij dit tabblad is er nog ‘werk in uitvoering’ en is nog niet alles ingevuld of zijn nog niet alle functionaliteiten actief. Op de pagina ‘Fotoboek Kijk op de Wijk’ kunt u al wel digitaal door het fotoboek bladeren.  

Wij hopen dat ook u vindt dat we onze doelstelling hebben gehaald. We horen graag uw reactie.

Met veel dank aan allen die ons hebben geholpen.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >