Veel reacties op de enquête van de verkeerscommissie

door | feb 23, 2021

 

Vanaf September is er een nieuwe verkeerscommissie actief. Zij hebben een enquête opgesteld om een inventarisatie te kunnen maken van de problemen in de wijk en vroegen in die enquête ook naar een prioriteitsstelling. Inmiddels is de enquête door velen ingevuld.

165 buurtbewoners namen daar aan deel. Dit aantal maakt de enquête representatief. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. De commissie is nu bezig met het analyseren van de resultaten en het opstellen van een actie plan. Zodra dat afgerond is, komen de resultaten op onze site te staan.

Hans van Beurden

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >