Veel reacties op de enquête van de verkeerscommissie

0

 

Vanaf September is er een nieuwe verkeerscommissie actief. Zij hebben een enquête opgesteld om een inventarisatie te kunnen maken van de problemen in de wijk en vroegen in die enquête ook naar een prioriteitsstelling. Inmiddels is de enquête door velen ingevuld.

165 buurtbewoners namen daar aan deel. Dit aantal maakt de enquête representatief. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. De commissie is nu bezig met het analyseren van de resultaten en het opstellen van een actie plan. Zodra dat afgerond is, komen de resultaten op onze site te staan.

Hans van Beurden

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.