Een Goei Begin 2021?

door | dec 14, 2020

Een Goei Begin 2021 zit er vanwege de Corona maatregelen niet in, tenminste niet zoals wij dat al jarenlang gewend zijn. De Villavogels zitten alweer te broeden op alternatieve initiatieven. Er zijn al een paar eitjes gelegd…én we staan open voor meedenkers! Laat ons weten als je ideeën hebt, of als je met ons wilt brainstormen. Mail ons op villavogels@gmail.com en praat mee!

Eén van de initiatieven zal dit jaar nog plaatsvinden. Kerst zal iedereen, vaak ongewild, in (heel) klein comité moeten vieren. Toch willen we Kerst samen vieren in onze prachtige wijk. We willen alle buurtbewoners oproepen om op Kerstavond èn op beide Kerst dagen om 18 uur een windlicht met kaars te ontsteken en op de stoep te zetten. Laten we zelf wat licht, en daarmee lucht, brengen voor elkaar. Een lichtje voor jezelf en voor iedereen in de wijk! Doen jullie mee?

Heidi Los

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >