Rabo ClubSupport, een oproep aan alle buurtbewoners die bankieren bij de Rabobank, HELP!

door | okt 12, 2020

De Rabobank is weer gestart met de Rabo ClubSupport actie en wij als Buurtvereniging VillaPark hebben ons daarvoor ingeschreven.

Wij willen graag geld inzamelen voor ons twee jaarlijkse expositie: Biënnale Kijk (op) de Wijk, waar we aan de kunstenaars in onze wijk een platform willen bieden hun diversiteit aan kunstuitingen te tonen aan al onze bewoners van het VillaPark en eventueel andere geïnteresseerden. We noemen het een biënnale om dat tegemoet komt aan de wensen van de meesten van de circa 45 kunstenaars in de wijk om met een zekere regelmaat hun werken en vooruitgang te laten zien. De expositie wordt in 2021 gehouden.

U kunt via uw stem ons steunen, want uw stemt telt mee in de geldelijke bijdrage aan ons project. Elke stem telt dus! Elk lid mag maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging/stichting, natuurlijk de Buurt vereniging VillaPark, uitbrengen.

Hoe werkt het?

Voor buurtbewoners die lid zijn van de Rabobank:

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op (Rabo) ClubSupport. Daarna wijst het vanzelf.

Voor buurtbewoners die wel bankieren bij de Rabobank maar nog lid zijn:

Je kunt wel heel makkelijk lid worden. Ga naar de website van de Rabobank en klik ‘lidmaatschap’ aan, klik dan ‘wordt lid van jouw bank’. Als die procedure is doorlopen ben je lid en kun je daarna op ons stemmen.

 

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >