Een Goei Begin 2020 bij FITH-NRE

door | dec 21, 2019

We gaan weer beginnen: traditiegetrouw organiseren we op de 3e zondag van het nieuwe jaar ons ‘Goei Begin’. Als ’t goed is ontving u de uitnodiging in uw brievenbus!
Dit jaar doen we ‘t bij de ‘Fifth’ op het NRE-terrein.
Wij verwelkomen u graag vanaf 16:00u met een ‘Eindhovens Goei Slokske’ en een lekkere oliebol. Drankjes zijn daarna voor eigen rekening. En als u denkt dat bijkletsen hongerig maakt: zorg dan dat u in de voorverkoop een bon hebt bemachtigd voor ‘award winning’ worstenbrood en soep, uit de keukens van ‘kook-ijverige’ buurtgenoten.

Samen met leerlingen van groep 8 van ‘de Reigerlaan’ verzorgen we deze middag een tombola met weer prachtige prijzen. De opbrengst van de lootjesverkoop gaat naar de financiering van de Eindmusical van groep 8 in het Parktheater (en een beetje ook naar de organisatie van dit Goei Begin). De lootjes kosten 1,00€ per stuk, dus u kunt beter setjes van 6 lootjes kopen a 5,00€ (cash only)

’t Feest zal tegen 20:00u eindigen.

Een groot team van vrijwilligers (de Straatcoördinatoren) heeft de verkoop van de entreekaartjes op zich genomen.  Binnenkort belt er dus een buurtgenoot bij u aan voor de verkoop van de entree-kaarten:
– Entree incl. Oliebol en een Goei Slokske = 2,00€ pp
– Entree incl. Oliebol, Slokske plus Soep en Worstenbrood = 6,50€ pp

Let op: ivm de beschikbare ruimte – vol = vol.
Wij kijken uit naar uw komst!

Hartelijke groet namens de Villavogels,
Jolinda, Doke, Christian, Marjon en Heidi

Laat een reactie achter

1 Reactie

 1. de Villavogels

  Er bereiken ons berichten dat mensen heel graag een kaartje willen kopen maar niet weten waar. De kaartjes worden TOT 10 JANUARI verkocht door de 30 straatcoördinatoren. Er is dus altijd iemand uit uw straat of een straat vlakbij die de kaarten verkoopt. Misschien hebben ze u nog niet thuis getroffen of heeft u het bericht gemist dat u de kaarten bij hen kunt kopen.

  Kaarten zijn ook te koop bij de Villavogels:
  * Treurenburgstraat 5b
  * Fazantlaan 12
  * Parklaan 31
  * Sperwerlaan 5

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >