enquete

door | nov 11, 2019

Op zoek naar uw mening
Het bestuur van de Buurtvereniging Villapark Eindhoven is altijd op zoek naar verbetering van haar communicatie met de buurtbewoners. Zij heeft drie afstuderende studenten (Celine, Djurre, en Nicole) Communicatiemanagement van de Fontys Hogeschool gevraagd om te onderzoeken welke rol de buurtvereniging op zich moet nemen om in de toekomst beter op de behoeften van de buurt te kunnen inspelen.
Voor een goed advies moeten zoveel mogelijk mensen deel nemen aan hun onderzoek, geef uw mening en visie en ga naar de enquete: https://www.survio.com/survey/d/G1K5K7A2G9P3U7S9K

Survio is an online survey system for the preparation of questionnaires, data collection and analysis and sharing the results. Survio is a project of Czech creators from the city of Brno, which is also referred to as the Czech Silicon Valley. Van Wikipedia (Creative Commons) survio.com geregistreerd: Meer dan 10 jaar geleden Vanaf WHOIS

Survio is an online survey system for the preparation of questionnaires, data collection and analysis and sharing the results.Wanneer je de enquête invult, help je niet alleen de studenten om een goede examenopdracht te schrijven maar ook ons als buurt.

In onze wijk is eerder een flyer in alle brievenbussen gestopt met deze tekst maar het overtypen van het in de flyer rood-gedrukte web-adres blijkt in veel gevallen niet goed uit te pakken. Klikken op de in dit bericht genoemde link is veel gemakkelijker: succes!

 

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >