Een nieuw communicatieplan

door | sep 21, 2019

Onze wijk is een dynamische wijk met verschillende en soms wisselende doelgroepen/belanghebbenden, die verschillende behoeften hebben qua communicatie en informatie.
Dat vraagt om gedifferentieerde boodschappen die we zo effectief mogelijk willen communiceren via de juiste kanalen. Het overzicht van en inzicht in de doelgroepen is niet voldoende meer en belemmert het opstellen van de juiste boodschappen. De huidige kanalen die wij hanteren zijn soms niet effectief genoeg om die boodschappen duidelijk over te brengen naar de verschillende belanghebbenden.

Daarom hebben we behoefte aan een strategisch en praktisch communicatieplan over de communicatie van, met en naar de belanghebbenden in onze buurt. Een hele klus, waarbij behoefte is aan professionele kennis.

Wij hebben inmiddels contact met een paar studenten Communicatie van Fontys Hogescholen, die ons daar bij willen helpen. Maar als je zelf interesse hebt of iemand kent die geknipt is voor deze job, neem dan contact op met bestuur@villaparkeindhoven.nl 
NB.: Je kunt het wellicht zien als een stage-opdracht waar je studiepunten mee kunt verdienen.
Willem Witteveen – penningen [avatar user=”Willem Witteveen” size=”thumbnail” align=”left” /]
en Hans van Beuren – secretaris[avatar user=”Hans van Beurden” size=”thumbnail” align=”right” /]

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >