De eerste Villapark Buurtquiz 2018

door | sep 13, 2018

Als afsluiting van het feestelijke 110 jarig bestaan van de wijk organiseren we op 23 september een buurtquiz. Een leuke manier om samen te strijden met en tegen je buurtgenoten. Maak het slimste en sportiefste team en schrijf je in. De Quiz bestaat uit kennisvragen, doe-vragen en speciale opdrachten. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken: telefoon, internet of slimme vrienden en familieleden.Als u zich aanmeldt kunt u vanaf 09:00u bij de Velosoof op het NRE-terrein een het benodigde boekje ophalen – om 16:00u moeten de resultaten binnen zijn in de tent achter villa van Lanschot aan de Parklaan. Daar wordt de uitslag later in de avond bekend gemaakt.

Teams mogen uit minimaal 5 en maximaal 15 leden bestaan. Als er in je team kinderen zitten dan levert dat voor sommige opdrachten zeker voordeel op. De activiteiten vinden plaats tussen 09.30 en 16.00 uur. Het inschrijfgeld voor deelname aan deze quiz bedraagt 20 euro per team. Schrijf je in op de website: https://villaparkbuurtquiz.webnode.com/

Villapark-Buurtquiz 23 september 2018

Als je geen team kunt samenstellen, maar toch mee wilt doen, mail ons, dan proberen wij een team samen te stellen : villaparkbuurtquiz@gmail.com
Jij doet toch ook mee?

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >