Slot-evenement Villapark 110

door | sep 12, 2018

In september 2017 was het 110 jaar geleden dat onze prachtwijk Villapark is ontstaan. Dat wilden we een jaar lang vieren. Zo hadden we de start met een fantastische buurtbrunch in de tuin van Landgoed De Laak, twee sponsordiners in de keuken van Van Lanschot Bankiers en onlangs Hutten Bouwen en Graffiti voor de jeugd bij de Fifth op het NRE-terrein. Er was nog veel meer, maar aan elk jaar komt een eind…

Op zondag 23 september organiseert onze buurtvereniging in en rondom of vanuit een grote tent op het terrein van Van Lanschot een grote slot-festiviteit.

Met statafels en verlichting en natuurlijk wat te drinken, dus een kleine bar. Muzikale omlijsting door vermoedelijk een disk jockey. Ook wordt zal er wat te eten zijn: we denken aan een eenvoudige maaltijd voor een redelijk lage prijs, gecaterd van buitenaf, vooraf betalen. Italiaans, Nederlands, Indisch, alle opties zijn nog open.

Er is ook een oude-auto-oriëntatie-rit die begint en eindigt bij Van Lanschot.
Verder wordt er het boek over de wijk gepresenteerd.

Als afsluiting van het feestelijke 110 jarig bestaan van de wijk organiseren we de eerste Villapark Buurtquiz 2018. De aanmelding is geopend! Een leuke manier om samen te strijden met en tegen je buurtgenoten. Maak het slimste en sportiefste team en schrijf je in. De Quiz bestaat uit kennisvragen, doe-vragen en speciale opdrachten. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken: telefoon, internet of slimme vrienden en familieleden. Om 16.00 uur moet je de quiz resultaten inleveren op het slotfeest dat gehouden wordt op het terrein van “Van Lanschot”. Daar wordt de uitslag later in de avond bekend gemaakt.

Teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 15 leden. Als er in je team kinderen zitten dan levert dat voor sommige opdrachten zeker voordeel op. De activiteiten vinden plaats tussen 09.30 en 16.00 uur. Het inschrijfgeld voor deelname aan deze quiz bedraagt 20 euro per team.
De eerste teams hebben zich al ingeschreven maar er kunnen er nog meer bij!
Heb je vragen over de buurtquiz? Mail naar villaparkbuurtquiz@gmail.com. Of check de site www.villaparkbuurtquiz.webnode.com
Als je niet een heel team bij elkaar kunt krijgen maar je wilt wel graag meedoen, stuur dan ook even een mailtje naar villaparkbuurtquiz@gmail.com.
De uiterste inschrijfdatum is zondag 16 September, dus wacht niet langer en schrijf je nu HIER in!
Als je geen team kunt samenstellen, maar toch mee wilt doen, mail ons, dan proberen wij een team samen te stellen (villaparkbuurtquiz@gmail.com). Jij doet toch ook mee?

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >