Vintage spullen, oud industriële meubels en lampen op Fuutlaan

door | jan 31, 2018

Er is een leuk nieuw winkeltje in de wijk geopend. Op de Fuutlaan 2a​, tegenover de Goorstraat, kan je terecht voor leuke vintage spullen, oud industriële meubels en lampen. Of je nou op zoek bent naar een originele oude apothekerskast, Scandinavisch design of een leuk cadeau, bij Industrial 52 kan je hiervoor terecht.

De spullen, voornamelijk uit de jaren 50 en 60, komen niet zomaar aanwaaien. Industrial 52 is geen kringloopwinkel waar je even je oude meuk kunt dumpen. Eigenaar Willem de Poorter is uren in zijn bus op weg naar bijvoorbeeld de Oekraïne, Portugal of Hongarije. Wekelijks gaat hij op zoek naar unieke oude items waardoor het aanbod blijft variëren. “Het is eigenlijk niet zomaar een winkel, ik zie het meer als een atelier waar ik ook vele uurtjes zal doorbrengen met het opknappen en restaureren van lampen en meubels.” Aldus Willem.

Industrial 52 is elke vrijdag van 13 tot 20 uur en elke zaterdag van 11 tot 16 uur geopend.

mail-adres: contact@industrial52.com

industrial52.com

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >