Made by NRE: sluitstuk NRE-terrein

0

Wonen én werken in ‘Made by NRE’
slotstuk van het NRE-terrein in Eindhoven

deelnemers in Made by NRE (zien we links ook Thom Aussems, komt die van Strijp-S naar NRE?)

‘Made by NRE’, dat is de titel van het woon-werk-project dat de grote open plek op het NRE-terrein gaat opvullen. Daar komen vier nieuwe gebouwen met 13 woningen, bedrijven, ambachtelijke en creatieve werkplekken, een expositieruimte, een klein hotel en parkeervoorzieningen.
Lees verder op ad.nl/eindhoven/wonen-eneacute-n-werken-in-made-by-nre-slotstuk-van-het-nre-terrein-in-eindhoven~a69e6449/

schetsplan ‘Made by NRE’ november 2017

Hoewel de definitieve (her-)bestemming van nog niet alle gebouwen op het NRE-terrein duidelijk is, zijn de contouren van de feitelijke invulling met dit initiatief wel compleet. Wij zijn als buren natuurlijk wel erg benieuwd naar de praktische ontwikkelingen in dit vier-voudig plan. In de loop van het komend jaar krijgen ook wij (zeker de direct aanwonenden) vast wel een uitnodiging om kennis te maken.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.