Sponsordiner 27 & 28 oktober in ‘Villa van Lanschot’

3

De oplevering van Huize De Laak in 1907 aan de Parklaan, wordt gezien als de start van de ontwikkeling van het Villapark in Eindhoven. Anton Philips, de eerste bewoner, richtte direct een bouwgrondmaatschappij op die zorgde voor villa’s van andere fabrikanten aan de Parklaan en woningbouw voor het hogere Philips-personeel. Op de plek waar nu de villa van ‘Van Lanschot’ staat, stond sinds 1900 een buitenhuis van de luciferfabrikant Mennen. In 1922 moest dit gebouw wijken voor de bouw van de huidige villa van architect Verschuijl.

Een aantal gepassioneerde en ervaren koks uit het Villapark hebben zich verenigd om het jubileumjaar ook culinair tot een succes te maken. En wel met een exclusief sponsordiner. Naast een prachtig 6 gangen menu met heerlijke bijpassende wijnen, kunt u genieten van een klassiek getinte muzikale omlijsting. Een unieke belevenis op een bijzondere locatie: ‘Van de wijk, door de wijk, voor de wijk’.
De diners zijn op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017 en bieden plaats aan maximaal 35 gasten per avond. De all-in prijs is €85,= pp.
Als u dit wil meemaken, mail dan naar Hans van beurden op h.van.beurden@on.nl
Na ontvangst van uw aanmeldingsmail hoort u of er nog plaats is. Uw deelname is definitief na ontvangst van uw betaling op NL51RABO0150037961 t.n.v. Buurtvereniging Villapark.
Wij waarderen het enorm dat Van Lanschot deze villa ter beschikking stelt voor het diner.
27 en 28 oktober 2017

In het kader van het 110 jarig bestaan van het Villapark zijn er van september 2017 tot september 2018 tal van activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen in de wijk. Voor de jeugd organiseren we o.a. een Graffitidag en een Huttenbouwdag. Om die activiteiten te verwezenlijken zijn financiële middelen nodig. Daarom organiseert de Buurtvereniging dit bijzondere sponsordiner. De opbrengst komt ten goede
aan de jeugdactiviteiten.

DELEN

3 REACTIES

  1. Alle hulde voor de 4 koks en hun vrouwelijke hulpen,die het sponsordiner mogelijk hebben gemaakt!Het was goed bereid en mooi opgediend,ondanks dat ze in een tent in de tuin moesten werken.Het gezelschap was ook prettig,ik heb genoten van de avond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.